Peräpohjolan Keskusta

Click here to edit subtitle

Uutiset ja kannanotot

Tanja Joona ja Sauli Martimo ehdolle Keskustan Peräpohjolan piirin puheenjohtajaksi

Posted by Kai Puro on October 31, 2018 at 3:40 AM

Ylitorniolainen tutkija, apulaisprofessori Tanja Joona ja simolainen yrittäjä Sauli Martimo pyrkivät Keskustan Peräpohjolan piirin puheenjohtajaksi la 10.11. klo 11 Ylitorniolla pidettävässä piirin syyskokouksessa. Piiri valitsee uuden puheenjohtajan nykyisen puheenjohtaja Pekka Pelttarin luopuessa tehtävästään vuoden päätteeksi.


Tanja Joona toimii tällä hetkellä mm. Keskustan piirihallituksen ja Lapin liiton hallituksen jäsenenä.


- Pyrin piirin puheenjohtajaksi, koska omasta mielestäni omaan paljon tietoa ja näkemystä Lapin poliittisista kysymyksistä, nykyään myös kokemusta. Minulla on myös uusia näkökulmia, joita haluaisin tuoda esille. Olen erittäin motivoitunut tehtävän hoitamiseen, Tanja Joona toteaa.


Sauli Martimo toimii paraikaa mm. Keskustan puoluevaltuuston jäsenenä.


- Pyrin tosissani puheenjohtajan tehtävään, sillä minulla on vahva halu vaikuttaa yhteisiin asioihin. Piirin puheenjohtajuus on kärkipaikka vaikuttamistyölle Lapissa. Puheenjohtaja on piirin innostaja ja äänitorvi ja uskon olevani siinä omimmillani, Sauli Martimo innostuu.


Puheenjohtajan paikka on avoin kaikille keskustalaisille ja uusille ehdokkaaksi ilmoittautumisille on tilaa. Piirikokouksessa äänioikeutettuja ovat kunnallisjärjestöjen ja paikallisyhdistysten lähettämät viralliset edustajat. Teoreettinen jaossa oleva maksimiäänimäärä on noin 120 ääntä. Kokousta voivat tulla seuraamaan kaikki Keskustan jäsenet ja toiminnasta kiinnostuneet.

Categories: None