Peräpohjolan Keskusta

Click here to edit subtitle

Uutiset ja kannanotot

Kai Puron kirje jäsenille

Posted on September 12, 2019 at 4:50 AM

Hyvä Keskustan jäsen!


Jäsenyys ja jäsenmaksu on tärkeää vaikuttamista. Olemalla jäsenemme ja maksamalla vuosittaista jäsenmaksua tuet toimintaamme ja varmistat, että Peräpohjolan ääni kuuluu, eikä sitä sivuuteta. Edustajamäärät puoluekokouksessa ja piirikokouksessa riippuvat jäsenmaksujen määrästä. Maksamalla jäsenmaksun saat myös kaikki puolueen edut sekä oikeuden osallistua itsekin puolueen päätöksentekoon ihan ruohonjuuritasolta valtakunnanpolitiikan linjauksiin.


Keskusta on mukana Rinteen kansanrintamahallituksessa turvaamassa meidän lappilaisten etua. Keskittämispolitiikka saa kapuloita rattaisiin, kun Keskusta huolehtii, että myös Peräpohjolassakin voi asua, elää ja olla. Valtion talous pidetään kutakuinkin hyvässä kunnossa, kun Keskusta kertoo hallituskumppaneille talouden realiteetit. Perusturvaa parannetaan: mm. kaikki takuueläkeläiset saavat 50 euron korotuksen eläkkeeseensä. Lapsilisiä korotetaan. Myös muita pienempiä sosiaaliturvan parannuksia tehdään opiskelijoista pienimpiin päivärahoihin.


Miksi maksaa jäsenmaksu?

Keskusta koki historiansa suurimman eduskuntavaalitappion ja menetti 18 kansanedustajan paikkaa. Piirimme kansanedustajien määrä ei muuttunut, mutta valtakunnallisen puoluetuen laskun vuoksi piiri menetti puoluetukea summan, joka vastaa miltei 600 jäsenen jäsenmaksuja. Kun jäseniä meillä on noin 2000, voidaan laskea, kuinka suuren loven se teki piirin talouteen.


Keskustan jäsenmaksujen rooli puolueen rahoituksessa korostuu siis nyt ennalta näkemättömällä tavalla. Jotta voimme perusjärjestötoiminnan lisäksi panostaa myös tuleviin kuntavaaleihin muista vaaleista puhumattakaan, tarvitsemme siihen jokaisen jäsenen panosta.


Haetaan yhdessä uusia kuntavaaliehdokkaita

Kuntavaalit pidetään keväällä 2021, eli vajaan puolentoista vuoden päästä tulisi puolueella olla täydet ehdokaslistat, joissa on niin kokemusta kuin roppakaupalla uusia innokkaita ehdokkaita. Aloittakaamme siis ehdokashankinta nyt. Mikäli olet itse kiinnostunut ehdokkuudesta, voit olla yhteydessä piiritoimistoon taikka oman kunnallisjärjestösi puheenjohtajaan. Sama koskee, mikäli tiedät hyvän nimen, jota ei ole vielä kysytty ehdokkaaksi.


Osta Keskustan kalenteri 2020

Keskustan Peräpohjolan piiri ja Tornion paikallisyhdistys myyvät Keskustan seinäkalentereita 20 euron hintaan (+ postikulut). Voit tehdä kalenteritilauksen sähköpostitse tai puhelimitse.


Piirin sivuille on avattu verkkokauppa, josta voit tilata erilaisia Keskustan tuotteita. Piirin uudet sivut löytyvät osoitteesta www.perapohjola.net sekä vanhalla tutulla osoitteella www.keskusta.fi/perapohjola.


Tue toimintaamme kilpailuttamalla vakuutuksesi

Olemme aloittaneet yhteistyön vakuutusten kilpailuttajameklarin kanssa. Kilpailuttamalla säästät selvää rahaa halvempien vakuutusmaksujen muodossa ja samalla tuet toimintaamme luovuttamalla ensimmäisen vuoden vakuutussäästösi meille. Vakuutustarjousten pyytäminen ei velvoita mihinkään, mutta täten näet, ovatko vakuutusmaksusi alhaisimmat mahdolliset. Siksi toivommekin, että tartut tilaisuuteen. Mene siis sivulle www.vakuuttava.fi/keskusta.


Keskusta-App puhelimeen!

Lataa itsellesi Keskusta-Appi Googlen sovelluskaupasta, niin saat käyttöösi sähköisen jäsenkortin ja voit päivittää yhteystietosi. Kirjautuminen jäsennumerolla, joka löytyy jäsenmaksulaskusta kohdasta ”Asiakasnumero”.


Hyvää syksyä!

Kai Puro

toiminnanjohtaja

Categories: None